marchewkowo-selerowa pasta do kanapek

Myślę, że w najbliższym czasie będzie u mnie na blogu całkiem sporo kulinarnych postów, a to za sprawą jakiegoś szaleństwa, które we mnie wstąpiło. W sumie codziennie eksperymentuję w kuchni, nie zawsze wszystko jest smaczne, czasem danie ląduje w koszu… Nie zniechęcam się i próbuję dalej, a efekty końcowe możecie oglądać tutaj i próbować u siebie.

Marchewkowo-selerowa pasta do kanapek jest inspirowana smakiem połączenia warzyw, które przygotowuje się do ryby po grecku. Zawsze chętniej zjadam tę pierzynkę, niż to co znajduje się pod nią – i żeby nie było, ja lubię ryby, ale jakoś tak jedzenie ich na zimno średnio mi leży.

Całość jest naprawdę smaczna, przygotowanie nie zajmuje więcej niż pół godziny, a gotową pastę można przechowywać w słoiczku, w lodówce przez kilka dni.

[yumprint-recipe id=’7′]Smacznego!

Zapraszam Cię do polubienia mojego profilu na Bloglovin oraz na Facebooku
Możesz mnie również obserwować na Instagramie

Udostępnij: